ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε σε όλες τις απορίες σου
με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Μάθε τα πάντα για τα προγράμματα
ΗΡΩΝ και βεβαιώσου για τις επιλογές
σου, εύκολα και κατανοητά.

 

συχνές ερωτήσεις για αλλαγή παρόχου ρεύματος
  • ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τα νοικοκυριά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη Φόρμα Επικοινωνίας. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου άμεσα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία σύνδεσης!
Δες και έναν χρήσιμο πίνακα με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

  • Δεν υπάρχει κανένα κόστος ενεργοποίησης.
  • Πρόκειται για ρεύμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
  • Κερδίζεις επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις ως επιβράβευση της καλής και σταθερής συνεργασίας.
  • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής.
  • Αν έχεις κάρτα με την Τράπεζα Πειραιώς, θα εξασφαλίσεις ακόμα μεγαλύτερα προνόμια και εκπτώσεις στον λογαριασμό σου.

Η αλλαγή προμηθευτή ρεύματος γίνεται πανεύκολα. Πλέον είσαι ελεύθερος να επιλέξεις εσύ τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος που προτιμάς, χωρίς έξτρα χρέωση! Ήδη, χιλιάδες καταναλωτές εξοικονομούν χρήματα αλλάζοντας πάροχο!

Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο ΗΡΩΝ είναι υπόχρεος προς τον αρμόδιο Διαχειριστή του Συστήματος ή/και του Δικτύου, αναφορικά με το σύνολο των χρεώσεων που αφορούν στη μεταφορά και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΕΛΑΤΗΣ;

Η διαδικασία είναι πανεύκολη.
Συμπλήρωσε τη φόρμα και άλλαξε
ρεύμα άμεσα και με ασφάλεια

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Ζήτησε
να σε καλέσουμε και θα αναλάβουμε τη
διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!
ΤΙ ΚΑΝΩ;

Μετακομίζεις; Η αλλαγή παρόχου ρεύματος
συνεχίζει να είναι απλή και μπορούμε
να βοηθήσουμε!

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Όχι, η διαδικασία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείς να επιλέξεις αλλά και να αλλάξεις προμηθευτή ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου ή πρόσθετο κόστος.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως εντός 2 εβδομάδων, σε συνεργασία με την αρμόδια Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) της περιοχής σου.

Εφόσον υπάρχει ήδη ενεργή σύνδεση και απλά αλλάζεις πάροχο, όχι. Η τροφοδοσία εξασφαλίζεται από την ΕΔΑ της περιοχής σου και εφόσον δεν απαιτείται αλλαγή μετρητή ή εσωτερικής εγκατάστασης, δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς αέριο.

Εφόσον ζεις σε περιοχή που είναι συνδεδεμένη με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου, τότε η εταιρεία ΗΡΩΝ μπορεί να σε προμηθεύσει με φυσικό αέριο.

Οι λογαριασμοί ακολουθούν τις περιόδους καταμέτρησης της κατανάλωσης.

  • Έναντι (εκδίδεται βάσει εκτιμώμενης κατανάλωσης) ανά μήνα
  • Εκκαθαριστικός (εκδίδεται βάσει πραγματικής κατανάλωσης) ανάλογα με την καταμέτρηση της κατανάλωσης από την αρμόδια ΕΔΑ.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΕΛΑΤΗΣ;

Η διαδικασία είναι πανεύκολη.
Συμπλήρωσε τη φόρμα και άλλαξε
ρεύμα άμεσα και με ασφάλεια

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Ζήτησε
να σε καλέσουμε και θα αναλάβουμε τη
διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!
ΤΙ ΚΑΝΩ;

Μετακομίζεις; Η αλλαγή παρόχου ρεύματος
συνεχίζει να είναι απλή και μπορούμε
να βοηθήσουμε!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο. Στην περίπτωση που κάποιος καταναλωτής το επιθυμεί, μπορεί να επισκεφτεί το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για τις Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί του έναν λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική του ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ του, ώστε να υποβάλει την σχετική αίτηση, να καταβάλει κάποιο αντίτιμο που αποτελεί τη συμμετοχή του στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ και στην συνέχεια να επισκεφθεί οποιοδήποτε Κατάστημα του ΗΡΩΝΑ και έχοντας μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και το αποδεικτικό του ΑΦΜ του, να υπογράψει νέα Σύμβαση Προμήθειας με τον ΗΡΩΝ, η οποία θα περιέχει και τη διαφορετική τιμή για την Ενέργεια Νύχτας.

Πλέον δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο στους πελάτες να αλλάξουν προμηθευτή λόγω του ΚΟΤ δεδομένου ότι η έκπτωση που χορηγείται στους δικαιούχους του ΚΟΤ είναι κοινή για όλους του Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας και υπολογίζεται επί της τιμής χρέωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αυτή ισχύει στο εκάστοτε Εμπορικό Πρόγραμμα του κάθε Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας. Στην περίπτωση που αιτηθείς και ενταχθείς στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο ΗΡΩΝ ενημερώνεται σχετικά με την ένταξή σου συστημικά από τον Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), ώστε να ξεκινήσει να σε τιμολογεί ανάλογα.

Ο κύκλος τιμολόγησης περιλαμβάνει την έκδοση των Έναντι Λογαριασμών κάθε μήνα, προκειμένου να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και του Εκκαθαριστικού Λογαριασμού κάθε τέσσερις (4) μήνες.

Στον ΗΡΩΝ έχεις ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ με την ενεργοποίηση της πληρωμής μέσω πάγιας εντολής!

ΑΛΛΑΞΕ ΡΕΥΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου.
Ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος του Ήρωνα θα σε καλέσει χωρίς χρέωση.
Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία αλλαγής παρόχου ΔΩΡΕΑΝ με ανέπαφη υπογραφή συμβολαίου.
Τρέχουσα τιμή κιλοβατώρας